Το 1988, ο Γιάννης Κουρούδης ίδρυσε το δημιουργικό γραφείο «Κουρούδης design» το οποίο το 2002 μετονομάστηκε σε «κ2design» με την είσοδο νέων στελεχών και τη διεύρυνση του κύκλου εργασιών του. Σήμερα, η κ2design απασχολεί μία ομάδα, δώδεκα εξειδικευμένων συνεργατών και πλήθος εξωτερικών, ικανή να προσφέρει δημιουργικές και μοναδικές λύσεις στις επικοινωνιακές ανάγκες των πελατών της. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες branding και design, μελέτης και σχεδιασμού εταιρικής ταυτότητας, προϊόντικής επικοινωνίας σε συμβατικά και ψηφιακά μέσα. Στόχος της είναι το μήνυμα να εκφράζεται απλά, με περιεχόμενο και με υψηλή αισθητική, κυρίως όμως αποτελεσματικά.
Η κ2design είναι ένα απο τα πιο πολυβραβευμένα Ελληνικά δημιουργικά γραφεία, έχοντας να επιδείξει πολυάριθμες βραβεύσεις, διακρίσεις και δημοσιεύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.     

Head creative director_Γιάννης Κουρούδης, Creative director_Χρυσάφης Χρυσάφης, Senior art directors_ Αντώνης Χριστόπουλος, Δήμητρα Διαμαντή, Art directors_Μαρία Καρβούνη, Γιάννης Κονδύλης, Junior art directors_Άννα Τρύμπαλη, Σοφία Ανδρουλιδάκη, Γραμματειακή υποστήριξη_Γεωργία Ξυθάλη, Γενικών καθηκόντων_Ελένη Μαρτοπούλου